Гласувай в ПОП ТОП
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  • Гласа: (0%)
  Общо гласа:
  Първи глас:
  Последен Глас:

  Радио Зорана Ви кани на петия винен фестивал „Златен грозд” град Мелник

  На 6-ти и 7-ми февруари 2016г., в град Мелник, ще се проведе петото 
  издание на винения фестивал „Златен грозд”. Организатор на събитието е
  сдружение „ЗА МЕЛНИК” със съдействието на община Сандански и медийното
  партньорство на радио Зорана - София и радио Белла - Петрич.

  Участие в него ще вземат над 12 местни изби, които ще се състезават за
  най-добро мелнишко вино. Съревнование ще има и между домашно
  приготвените напитки. Целта на събитието е да популяризира винения
  туризъм в региона.

  Гостите на Мелник ще могат да опитат мераклийски мезета и да се веселят
  с фолклорната програма на група „Кукери” от град Петрич, Духовия
  оркестър на град Сандански, формация „Мегдана” от Благоевград и много
  други.

  Повече информация за събитието може да видите на www.zamelnik.com

  Тази седмица гост в ХОП ТРОП ще бъде Мила Рангелова

  Младата изпълнителка от Диапазон Рекърдс – Мила Рангелова ще бъде гост в предаването ХОП ТРОП с водещ Благовест Бичаков, тази събота 23 януари от 20:00 ч. Тя ще представи пред слушателите дебютния си фолклорен албум „Вечернице-невернице“ и всички интересни неща свързани с него. Не пропускайте да ни слушате по радио Зорана Фолк на честота 87.6 Mhz!

  Слушайте ХОП ТРОП всеки петък и събота по радио Зорана Фолк и поздравете любим човек с песен!

  Eventex 2016 с нов, революционен формат за организаторите на събития

  На 16-18 март в София ще се проведе Eventex 2016. За втора поредна година събитието ще събере професионални ивент организатори от цял свят за 3 дни на специализирани обучения, иновативна конференция и награждаване на най-добрите събития, технологии, лектори и агенции в бранша. “Това е най-мащабното ни и иновативно събитие досега” - каза Ованес Ованесян, собственик и създател на формата.

  Тази година Eventex залага на различен подход за обогатяване на професионалните умения на ивент организаторите. През първите 2 дни на събитието ще се проведат 6 ексклузивни майсторски класа, водени от международно признати експерти в сферата на ивент маркетинга, технологиите и събитията. Някои от лекторите са Михаел Хайпел (немски маркетинг и ивент мениджмънт спецаилист), Елинг Хамсо (един от най-влиятелните ивент стратези в Холандия и Великобритания), Виктор Нейндорф  (холандски специалист по маркетинг на изживяването) и Бранд Крюгер (американски специалист по ивент технологии). Обученията са целодневни, провеждат се на английски език и включват концептуална обедна програма.

  На 18 март в София Ивент Център ще се проведе нетрадиционна конференция на тема “Холистичен подход към организирането на събития” с лектори от Индия, Европа и Канада. Сред тях са имена като Чарлз Маркъс - един от 60-те топ мотивационни лектори в света и Крути Парекх - единствената жена-менталист в Азия. Осигурен е симултанен превод на български език.

  Церемонията по награждаване на най-отличителните събития и професионалисти в ивент индустрията в световен мащаб също е част от тридневния Eventex 2016 и ще се проведе на 17 март в Рейнбоу Плаза.

  За повече информация, свързана с всички подробности около събитието, посетете сайта на Eventex 2016: http://eventex.co/

  Относно Eventex: Eventex се провежда за 8-ма поредна година, като за втори път е международно събитие. Форматът ежегодно събира професионални организатори на срещи и събития с цел да представи най-новите тенденции в световната ивент индустрия; да вдъхнови и мотивира организаторите и да обогати похватите, които те използват в ежедневната си работа.

  Не пропускайте гостуването на Румяна Попова в ХОП ТРОП по радио Зорана Фолк!

  Специален гост в предаването ХОП ТРОП този петък 15 януари, ще бъде една от емблемите на македонската песен – Румяна Попова. Тя ще представи пред слушателите своя нов албум “Багрите на България“ и ще разкаже повече за своя пrофесионален път и за това как е изградила един неповторим стил в музиката. Слушайте това интервю този петък от 20:00 ч. само по радио Зорана Фолк!

  Слушайте ХОП ТРОП всеки петък и събота от 20:00 ч. и поздравете любим човек с песен!