baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

  Радио Зорана 87.6 FM

  Васил Найденов и Катина представиха дуетния си сингъл

  Вчера, 30 октомври, на концерт-промоция в пиано бар Пойзън Васил Найденов и Катина представиха новото парче и видео „Невъзможна любов”. За уникалната  атмосфера по време на промоцията допринесоха страхотното лайв-изпълнение на емблематичния изпълнител и хитовите кавъри от богатия репертоар на група “Дартс”.

  Заради многобройните ангажименти на звездите записите на дуетния сингъл и реализирането на видеото се проточват почти 2 години. Създатели на клипа са режисьора Румен Ганев и оператора Сашо Александров, автор на текста е самият Васил Найденов, а музиката и аранжимента са дело на Наско Ляпчев от група “Дартс.

  На партито бяха забелязани популярни  лица от музикалния шоубизнес, сред които Елица Тодорова, вокалиста на GravityCo. Явор Захариев, Нора Караиванова, Лазар Кисьов гласът на радио Зорана, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Етиен Леви, Ясен Велчев и Преслава Пейчева от група “ТЕ”, Боряна Баташова, Владо Димов, Искрен Пецов, Стратия.

  След представянето на клипа „Невъзможна любов” домакините бяха поздравени с изпълненията на Елица Тодорова, която изпя акапелно фолклорна песен от родопския край, Искрен Пецов и Боряна Баташова. Една от музикалните легенди на 80-те – Етиен Леви – върна гостите към миналото с някои от най-известните си песни.