baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Поп Топ

За Поп Топ:

Поп Топ е класация на българската музика, която се подрежда всяка седмица с гласуване на zorana.bg . В шоуто гостуват най-популярните български личности от сферата на музиката, киното, театъра, спорта и модата. В предаването се излъчват и репортажи от значимите светски събития.

Поп Топ се излъчва всеки петък от 17 часа, с повторение - понеделник от 9 часа.

Първото издание на Поп Топ е на 7-ми септември 2012 година.

За водещия на Поп Топ Мартин Геновски:

  Работя в радио вече 7 години. Поп Топ е третото ми седмично авторско предаване. Интересно съвпадение е че и предишните 2 се излъчаваха в петък. Последното живя в продължение на 6 години, надявам се и Поп Топ да издържи поне толкова (заедно с мен). Ще се радвам шоуто да ви е интересно, ако пък не е, може да ми пратите един мейл, какво според вас трябва да се добави.

Още от крехка детска възраст исках да стана радиоводещ, а след като вече съм, искам да стана пожарникар (с което пък да развия стабилна политическа кариера). Обичам лятото, мразя зимата (а също цените на горивата). Имам няколко любими марки Converse, Motorola, Ray-Ban. Харесва ми историята им, действа ми вдъхновяващо. Обичам twitter, там често пиша, а от 2007-ма година си водя и личен  блог. Българската музика от години заема голяма част от работата ми и съответно от живота ми. Една от любимите ми мисли е на Чехов - "Смисълът на живота е само в едно – в борбата.".

Слушайте ме в Поп Топ - всеки петък от 17 часа, с повторение - понеделник от 9 часа. :)