baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

  Радио Зорана 87.6 FM

  Dibla Design Awards - наградите, които променят облика на българския дизайн

  2

  За трета поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще проведе най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш съревнованието Dibla Design Awards. То дава уникалната възможност на най-добрите осъществени проекти в страната и техните автори да бъдат забелязани и отличени, да придобият известност не само в професионалните среди, но и сред широка аудитория от потребители, инвеститори и медии. Официалната церемония всяка година събира над 650 гости – емблематични представители на дизайнерската и архитектурната гилдия, на средствата за обществено осведомяване и бизнеса у нас.

  Тази година всички ценители на стилния дизайн и естетика имат възможността лично да преживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн на 21 ноември 2018 г. от 19:30 ч. в най-елитната и високотехнологична зала за събития в страната – Sofia Event Center. Гостите ще прекарат една незабравима вечер в компанията на успешните творци в бранша, в уютна и стилна обстановка, изискано допълнена с изпълненията на фънк-джаз група, известен дисководещ, първокласни напитки и аперитиви. Церемонията е уникално преживяване за сетивата, предоставяща отлична възможност за създаването на полезни контакти и партньорства.

  Dibla Design Awards безспорно е един от най-успешните проекти на „Дибла“, както и събитието с най-голям авторитет и популярност сред професионалистите в бранша. Съревнованието разполага със свой собствен сайт, който позволява на всички заинтересовани бързо и лесно да получат достъп до необходимата информация – dibla-awards.com. Официалната церемония по връчването на националните награди за интериорен дизайн и обявяването на „Дизайнер на годината“ не просто привлича вниманието на многобройна публика и влиятелни медии, но и успява да го задържи месеци наред преди и след церемонията.

  Покани за Церемонията се разпространяват чрез билетните портали bilet.bg, eventim и ticketportal

  ЗА „ДИБЛА“:

  Дибла“ е професионална платформа, чиито начинания, проекти и мероприятия са водени от основната цел да отразява и популяризира нивото на дизайна в България, да осигури ползотворна и перспективна среда за изява на интериорни и продуктови дизайнери и да създаде тясно сътрудничество между проектантите в страната и фирмите, обслужващи бранша. Затова Платформата организира всички ключови, широкомащабни и разнородни събития в живота на дизайнерската общност у нас.