baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

  Радио Зорана 87.6 FM

  KWIAT ЗА ДВАМА *Влюбени двойки печелят очила с рими

  Римуваното любовно послание е верен път към сърцето на любимия човек. Освен да впечатлите своята половинка, с рими можете да спечелите и очила за двама ви. Тази година за Свети Валентин от българската марка очила KWIATотправят предизвикателство към влюбените двойки с играта „KWIAT ЗА ДВАМА”.

  Всеки, който изпрати послание в рима до своята половинка с ключовите думи „очила” и „любов”на имейл headoffice@kwiat.bgще има възможност да спечели очила за себе си и любимия човек за 14 февруари. В имейла трябва да посочите задължително трите си имена, град и телефон за обратна връзка. Ще бъдат наградени трите най-оригинални любовни послания. Три двойки ще спечелят общо 6 чифта слънчеви очила KWIAT – съответно три дамски и три мъжки.

  Играта „KWIAT ЗА ДВАМАстартира на 02.02.2016 г. и приключва  на 10.02.2016 г.. Печелившите ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на KWIAT на 11.02.2016 г., а от фирмата ще се свържат с тях, за да получат подаръците си преди празника.

  По традиция, както всяка година за Свети Валентин, българската марка очила има специално предложение за всички, които искат качествени очила на достъпна цена! KWIATподарява четири дни, в които всеки може да избере за себе си и за свой любим човек слънчеви очила и диоптрични рамки с 50% отстъпка. Дните са 12, 13, 14 и 15-ти февруари, а специалното предложениее валидно за над 150 оптики в страната.