baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

  Радио Зорана 87.6 FM

  Спестете средства от обзавеждането за баня с Gaudi DS!

  Радио Зорана информира своите почитатели за предстояща кампания с чудесни промоции на обзавеждане за баня от Gaudi DS! Екипът на Gaudi DSе подготвил специални оферти на избрани продукти  за периода 15.07 до 31.07.2015г.! Това може да Ви спести до 50% от цените по каталог.

  Gaudi DS знаят, че е трудно да се вземе качествено обзавеждане за баня и то на изгодни цени. Заложили са главно на немски продукти, като селекцията е такава, че може да се намери за всекиго по нещо. Ако Ви интересуват смесители, структури за вграждане, влагоустойчиви шкафчета или пък аксесоари – все ще успеете да откриете нещо за вас, и то на чудесна цена. Вижте промоциите!

  Какво е добре да знаем по темата?

  Реномираните марки на продукти за банята са за предпочитане (освен добрата репутация, градена с години, от основно значения са бързия и адекватен гаранционен и извън-гаранционен сервиз);

  Качеството е от съществено значение (купуваме ги за дълго време – например, един свестен смесител за мивка без проблем издържа 10 години, вместо например да смените някоя стока с неясен произход след 1-2 години);

  Не се притеснявайте да се допитате до консултант – все пак това е тема, по която си има специалисти (противно на нашата народопсихология, а именно – всеки разбира от всичкоJ)

  Защо да се възползваме от промоции, като тази от Gaudi DS?

  Обикновено, поради периодичния си характер, намаленията са наистина сериозни. Ако имате намерение да правите ремонт на банята в близко бъдеще си струва дори да си купите нещо предварително, защото цените почти винаги се движат само нагоре;

  Кога не трябва да се възползваме?

  Когато не Ви е съвсем ясна концепцията за банята, рискувате да закупите нещо, което няма да ползвате. Нужно е много добро планиране.

  И специално за феновете на радио Зорана - с промокод ZoranaGaudi2015 получавате допълнително 5% отстъпка за намалени стоки или 15% за стоки без намаление и безплатна доставка до врата при поръчка над 150лв. Поръчката става онлайн, на телефон 02 860 15 99 или на място в магазина на ул."Ралевица" 94 (срещу мол България).

   Офертата е валидна от 15.07.2015г. до 05.08.2015г.

  Пожелаваме ви усмихнат ден, с много позитивна енергия и приятни емоции!