baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

  Радио Зорана 87.6 FM

  Близначките Алекс и Влади гостуват в Поп Топ Ексклузивни материали за „Бързи и яростни 7“ и „Съседското момче“

  Близначките Алекс и Влади, които добиха популярност в музикалното реалити “X Factor”, ще гостуват на Мартин Геновски в предаването Поп Топ. Те разкриват подробности около бъдещите си проекти и силната връзка, която имат като близначки. Двете изпълнителки планират да продължат работата си като дует, а отбелязват също, че се карат само за дребни неща.

  Борис Кашев е подготвил страхотни материали за всички любители на киното. В рубриката, посветена на седмото изкуство – “BOX Office“, ще имате възможност да видите интервюта с Дженифър Лопез и Раян Гузман, които разказват повече за отношенията си и филма „Съседското момче“. Тази седмица, голямото киносъбитие е премиерата на филма „Бързи и яростни 7“. Борис ще ви предложи представяне на проекта и допълнителен материал, включващ кадри от снимачната площадка и интервюта със звездния екип. Любителите на киното ще имат възможност да се включват и в играта с филма „Пандиз-експерт“. Петима ще спечелят оригинална тениска на филма.

  Актуалните музикални новини ще достигнат до зрителите и слушателите в Поп Топ Инфо с Паола Стоименова. Тя ще ни представи всички нови музикални проекти, появили се в родния ефир.

  Слушайте Поп Топ по радио Зорана – всеки понеделник от 17:00 часа и петък от 9:00 часа /повторение/.

  Гледайте Поп Топ по BOX TV – всяка събота от 9:00 часа и неделя от 14 часа /повторение/.

  Официалната facebook страница на Поп Топ - http://www.facebook.com/PopTopShow

  Официален профил във Vbox7 - http://vbox7.com/user:poptop