baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

ХОП ТРОП

ХОП ТРОП - фолклорното поздравително предаване

На живо, всеки петък и събота в ХОП ТРОП излъчваме само българска народна музика. Всеки слушател може да поръча любима фолклорна песен, да поздрави свой близък, приятел или познат.

В студиото гостуват и известни фолклорни изпълнители, които представят своите песни и всичко ново, което се случва около тях. ХОП ТРОП дава поле за изява и на млади изпълнители и ги насърчава да вървят все по уверено по професионалния си път.

Целта на водещите Благовест Бичаков и Диана Узунова е чрез ХОП ТРОП да съхраним и развием българския фолклор, култура и традиции.

Първото издание на ХОП ТРОП е на 04-ти април 2015 година.

Слушайте ни на живо всеки петък и събота от 21:00 до 00:00ч. Свържете се с нас чрез обаждане на телефон 02/ 975 82 70, на страницата на предаването във фейсбук "ХОП ТРОП" или чрез СМСна кратък номер 1915 с първа дума ZORANA на цена 1,20 лв. с ДДС.

Нека заедно съхраним магията на фолклора! 

За водещия на ХОП ТРОП Благовест Бичаков:Занимавам се с музика. Изпълнявам български народни песни, както и авторски на фолклорна основа. За мен това е музиката, с която всички българи трябва да се гордеем и тя е нещото, което ни отличава от всички останали.Познанията ми във фолклорната област ми помагат да бъда водещ на това предаване.Никога не съм работил в радио и се надявам да бъда успешен водещ.Слушайте ме в ХОП ТРОП - всеки петък и събота от 21 часа