Новини

"Децата са щастие" на срещата на многодетните семейства

„Колкото повече, толкова повече“, това беше мотото на коледната среща на клуб на многодетните родители „Пълна къща“ тази неделя, на който присъства екипът на радио Зорана и детска кухня Ян Бибиян. Над  100 деца, 50 родители  и приятели на клуба се срещнаха предколедно във Vivacom Art Hall. Срещата се организира за пети път и събира многодетните семейства от клуба от цялата страна, с много от които сме ви запознали в кампанията Децата са щастие в ефира на радио Зорана.  Семействата общуват предимно в bg-mamma.bg и тази среща е повод  да видят кой стои зад потребителските имена във форума и да „надградят“ разговорите там.

Организаторите проведоха много забавни игри с децата,  имаше конкурс за детски рисунки и разбира се и традиционния кулинарен конкурс, в който майките премериха сили коя е приготвила най-вкусния сладкиш. Като на Коледа всяко едно от децата получи подаръци и ваучер за хранене от детска кухня Ян Бибиян, което е и истински подарък за техните родители, защото ги отменя в грижата за храната на децата поне за един ден.

 

Много положителни емоции, радост излъчваха лицата на родителите, които имат общото щастие да имат повече от две деца. Диана Гошева, която е създател на темата в bg-mamma.bg и майка на четири деца споделя, че е хубаво да се срещнеш със себеподобни, с хора,  с които споделяш едни и същи проблеми и усещаш, че не си сам. Събралите се семейства доказаха за пореден път  това, че да имат много деца е най-хубавото, което им се е случвало.Снимки от събитието: Диана Гошева и Емили Арие