baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Новини

„Поп Топ” вече и по BOX TV

Предаването Поп Топ с водещ Мартин Геновски стартира напълно обновено в самото начало на неговия втори сезон с нов, комбиниран за радио и телевизия формат. Досега, „Поп Топ” се излъчваше по радио „Зорана” и по още пет регионални радио станции в България, а вече дебютира в национален, телевизионен ефир по телевизията N1 за българска музика BOX TV.

От новия сезон Поп Топ се сдобива и със светска рубрика, която носи името „Пет целувки”. Водеща е Бети Методива, която ще нищи слуховете около личния живот на популярните личности в БГ ефира.

Поп Топ ще продължи да ви среща всеки петък от 17 ч. в ефира на радио Зорана и всяка събота от 11 ч. по BOX TV с известни личности от сферата на музиката, киното, театъра, спорта. Ще ви запознава и с най-доброто от модерната, родната музика.

Информация за предаването, гостите и записи на отминали издания се публикуват във Фейсбук страницата - „Поп Топ с Мартин Геновски” -www.facebook.com/poptopbg.

BOX TV стартира на 15.11.2010 г. и е музикален канал, посветен изцяло на българската музика. От музикалната кутия на BOX TV могат да се чуят всички стилове - естрада, поп, рок, R&B, dance, съвременни хитове. Телевизията е с 24 часова програма.