baner za Silver MEGA DEMO 1000x292

Новини

МИСКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2013 В ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР DIPLOMAT

 

На 21 август, в търговски център Diplomat, се проведе една кулинарна надпревара, организирана от Diplomat – Уреди за дома, в която главни действащи лица бяха 4-те финалистки от конкурса Мис България – 2013, избрани на 17 август 2013 г. – Нанси, Джулия, Даниела и Адриана.
Тазгодишните красавици показаха кулинарните си умения, като приготвиха руло от риба тон и оранжада (Джулия Стоянова и Даниела Неделчева), както и шоколадово брауни с лешници и сладко от смокини (Нанси Карабойчева и Адриана Първанова), по рецепти, специално подбрани от домакините на събитието – "Дипломат Корпорейшън" ООД, собственик на търговска марка Diplomat, осигуряваща качествени и енергоспестяващи уреди, внасящи комфорт и Качество на Живот в ежеднeвието на българските потребители.

Освен прекрасните момичета на България, другите участници в събитието бяха: готварска печка Diplomat, блендер, електрическа кана, миксер и кафе-машина DiplomatBravissimo.
След като момичетата изпълниха кулинарните си задачи, лично Лео Бианки, специален гост на събитието и виден кулинарен експерт, връчи короната на Diplomat на Адриана Първанова за активността и уменията, които показа по време на кулинарното събитие.

На финала Джулия сподели "Това е най-хубавото събитие, на което съм присъствала"